Voorstellen

Wie is ik?

Mijn naam is Rene Katier.  Samen met mijn vriendin Annemieke, woon ik in Hengevelde. Mijn interesse in techniek en vooral fotografie heb ik al van jongs af aan. Sinds die tijd heb ik veel camera’s, lenzen en toebehoren versleten en is mijn liefde voor fotografie gegroeid.

Alhoewel ik alle aspecten van fotografie bewonder, ligt de focus op Bruiloft fotografie, het fotograferen voor Bedrijven en Fotoshoots. Hier heb ik mij de afgelopen jaren in gespecialiseerd. Ik ga met passie voor een leuke en goede samenwerking, het beste resultaat en een eerlijke prijs.

Heeft u interesse of vragen? Neem contact met mij op, ik bespreek graag alle opties en denk graag met u mee!

6

Team Leden

18

Awards

50+

Bruiloften

7

Jaren ervaring.

Onze diensten

We hebben veel ervaringen met:

Bruiloften

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Wat leuk dat jullie gaan trouwen en interesse hebben in ons als trouwfotograaf.

Portretten

Hoe leuk is het om echte professionele foto’s te hebben van jezelf, je familie en gezin of je (aanstaande) echtgenoot? Samen zoeken we naar de beste locatie die aansluit bij de uitstraling die jij graag wilt hebben voor je foto’s.

Zakelijk

Belangrijke onderdelen voor een goede foto zijn bijvoorbeeld de resolutie, belichting, scherpte en bewerking. Deze onderwerpen kunnen de foto’s een identiteit geven, die past bij uw imago.

Ons Team

Ontmoet hier ons team

Berdien
Fotograaf
Joost
Fotograaf
Emma
Fotograaf
Laure
Fotograaf/Photobooth operator
Bas
Videograaf
Contact

Zoek je een fotograaf?

Ons verhaal begint bij jullie verhaal. Jullie avontuur samen gaat beginnen en wat een eer om hier wellicht onderdeel van te mogen zijn.

Het allerbelangrijkste is dat jullie straks deze bijzondere dag kunnen herbeleven, dat herinneringen bewaard blijven, maar ook de dingen die je soms vergeet. We zijn getraind en ervaren in het herkennen van de belangrijkste momenten, maar nemen ook de tijd om de details vast te leggen. Zo creëren wij jullie totale plaatje, met een verhaal die zichzelf verteld.